X

Το επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη για την διεκδίκηση της ηγεσίας στην Κεντροαριστερά

Η Ζωή Αποστολοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου. Ποιά πρόσωπα στελεχώνουν την "ομάδα κρούσης".

Ant1news

«Να ξεπεράσει ο κόσμος την δυσπιστία του στα κόμματα, να σηκωθεί από τον καναπέ του και να επιλέξει αυτός και όχι οι μηχανισμοί την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος», σημειώνει σε δήλωση της η Ζωή Αποστολοπούλου, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του εκπροσώπου του Σταύρου Θεοδωράκη στην διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Στο επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη που θα τον πλαισιώσει στη μάχη του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας μετέχουν πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον προοδευτικό χώρο, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού. 

Στο πολιτικό επιτελείο επικεφαλής τέθηκε ο Δημήτρης Τσιόδρας. Ανάμεσα σε άλλους θα συμμετέχουν οι:

  • Παναγιώτης Βλάχος επικεφαλής της πολιτικής κίνησης “Μπροστά” και συνιδρυτής του Vouli Watch 
  • Αθηνά Δρέττα, οδοντίατρος και Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων την περίοδο 2010-2012
  •  Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών
  • Γιώργος Μαυρωτάς, Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου του Ποταμιού
  • Γιάννης Μεϊμάρογλου, εκδότης της Μεταρρύθμισης 
  • Πάνος Μπιτσαξής, δικηγόρος - Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού  την περίοδο 2009-2012
  • Νίκος Νυφούδης,  επιχειρηματίας - ιδρυτής του πρώτου παντοπωλείου ελληνικών προϊόντων στο Λονδίνο.

 

Το κομμάτι της τεκμηρίωσης αναλαμβάνουν ο πρόεδρος του ινστιτούτου του Ποταμιού «Π² – Πρόοδος στην Πράξη» Παναγιώτης Καρκατσούλης ως επικεφαλής και ο Νίκος Μηλαπίδης, διευθυντής της ΚΟ του Ποταμιού.

Επικεφαλής της ομάδας επικοινωνίας είναι ο διευθυντής του Π² Γιάννης Κωνσταντινίδης. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η νεαρή δικηγόρος Μαρία Δαμανάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής Νέων του Ποταμιού, αλλά και ο γνωστός συγκοινωνιολόγος  Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει υπάρξει σύμβουλος πολλών οργανισμών καθώς και μεγάλων εταιρειών του ιδιωτικού τομέα.  Στο επικοινωνιακό επιτελείο συμμετέχουν και η Λίνα Παπαδάκη ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και η Άντρη Κωνσταντίνου ως επικεφαλής της ομάδας των Social Media. 

Τον συντονισμό των στελεχών και των εθελοντών έχει αναλάβει ο Γιώργος Γκαρής, Γραμματέας Οργανωτικού, ενώ υπεύθυνη για τις περιοδείες και τις εκδηλώσεις είναι η επικοινωνιολόγος Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου. Στις περιοδείες θα συνοδεύουν τον Σταύρο Θεοδωράκη βουλευτές και ευρωβουλευτές αλλά και στελέχη και φίλοι που συνδέονται με την περιοχές. 

 

Τι δηλώνει η Ζωή Αποστολοπούλου 

«Ξεκινάμε έναν αγώνα για να ξεπεράσει ο κόσμος την δυσπιστία του στα κόμματα, να σηκωθεί από τον καναπέ του και να επιλέξει αυτός και όχι οι μηχανισμοί την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος. Η χώρα έχει ανάγκη από μεγάλες τολμηρές αλλαγές και αυτές δεν θα έρθουν ποτέ από αυτούς που δοκιμάστηκαν και δεν τα κατάφεραν» δηλώνει η 40χρονη δικηγόρος, Ζωή Αποστολοπούλου.

Η εκπρόσωπος του Σταύρου Θεοδωράκη συμπληρώνει «οι νέοι και η δημιουργική Ελλάδα, οι άξιοι άνθρωποι θέλουν κόμματα ανοιχτά που θα σκέφτονται τους πολίτες και όχι τις καριέρες των στελεχών τους. Είναι χαρά για μένα η συμβολή μου στον αγώνα αυτό από τη θέση της εκπροσώπου του Σταύρου Θεοδωράκη».