X

Ο Τραγάκης έθεσε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ τον… Τραγάκη

Οι αποκαλύψεις το για το μέλλον το δικό του και του γιου του στην πολιτική προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ.

Ant1news

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Αφορμή στάθηκε πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το θέμα και μέσω Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής». 

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τραγάκης μιλώντας σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» γνωστοποίησε την απόφασή του  να μην κατέλθει στις επόμενες εκλογές. «Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε προσθέτοντας ωστόσο ότι «στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

 

Στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται πως «δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».