X

Κακλαμάνης: ο νόμος Παρασκευόπουλου συμβάλλει στην έξαρση της εγκληματικότητας

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για ιδεοληψίες, από τον βουλευτή της ΝΔ και Αντιπρόεδρο της Βουλής.

Ant1news

 Αριστερές ιδεοληψίες που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Ν. Κακλαμάνης  με αφορμή το νόμο Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

«Στην Ελλάδα του 2017 και των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, δυστυχώς η λέξη «ασφάλεια» φαίνεται έχει χάσει το νόημα της», αναφέρει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και αναρωτιέται πότε θα αντιληφθούν στην κυβέρνηση ότι στη δημοκρατία η προστασία των πολιτών είναι πάνω απ’ όλα και δεν πρέπει να διακυβεύεται για καμία αριστερή ιδεοληψία».

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής ζητά να πληροφορηθεί τον αριθμό των κρατουμένων που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου, σημειώνοντας ότι οι αποφυλακίσεις μεγάλου αριθμού καταδικασμένων ακόμη και για βαριά εγκλήματα, αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες, που έχουν συμβάλλει στην έξαρση της εγκληματικότητας.

Με την ερώτηση του ζητά ακόμη να του γνωστοποιηθεί ο αριθμός αδειών που έχει δοθεί από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα καθώς και πόσοι από τους αδειούχους κρατουμένους παραβίασαν το δικαίωμα τους και δεν επέστρεψαν στις φυλακές.