X

Εκλογές στην Κεντροαριστερά: οδηγίες για ψηφοφόρους

Ένα βίντεο με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές για το νέο κόμμα, δημιούργησαν φίλοι-υποστηρικτές του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ant1news

Το σύνολο των εκλογικών κέντρων -με ακριβή διεύθυνση ανά δήμο- θα ανακοινωθεί από την επιτροπή Αλιβιζάτου μέχρι και τη Δευτέρα και θα καταγραφεί σε αυτήν τη σελίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κοινού που επιθυμεί να ψηφίσει. Από αυτά τα εκλογικά κέντρα μπορεί κανείς να επιλέξει όποιο τον/τη βολεύει και το μόνο που χρειάζεται είναι μια προεγγραφή, η Αστυνομική Ταυτότητα και το ποσό των 3€.

Η προεγγραφή γίνεται εδώ .Κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης των πεδίων, θα πρέπει να επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι, δηλώνοντας αν θέλετε να είστε φίλος ή μέλος του νέου φορέα.

  • 1ο κουτάκι = φίλος
  • 2ο κουτάκι = μέλος του νέου φορέα

Με τον τρόπο αυτό γλυτώνετε ουρές εγγραφής ως φίλος/μέλος και προχωράτε απευθείας στην εκλογική διαδικασία για ψηφοδέλτια και κάλπη.

Για τι, πώς και πού ψηφίζω; Τι γίνεται με τις εκλογές για το νέο Κόμμα; Για τι, πώς και πού ψηφίζουμε;

Δες το βίντεο για να λύσεις όλες σου τις απορίες! Το παρακάτω video δημιουργήθηκε από φίλους-υποστηρικτές του Σταύρου Θεοδωράκη και περιλαμβάνει πληροφορίες και οδηγίες που αφορούν στη διεξαγωγή των εκλογών στις 12 Νοεμβρίου: