X

Γεννηματά σε Τσίπρα: Να τον χαίρεστε τον συγκυβερνήτη σας

Χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του Πάνου Καμμένου, ενώ ξεκαθάρισε ότι καμία αγοραπωλησία δεν έγινε επί ημερών της.

Ant1news

Πυρά στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής.

Η ίδια χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο «συκοφάντη, ψεύτη και λασπολόγο», ενώ απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό τόνισε: «Να τον χαίρεστε. Να χαίρεστε το δηλητήριο που στάζει στην πολιτική ζωή της χώρας».

Η κα Γεννηματά ζήτησε να ενημερωθεί εάν ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τους χειρισμούς του κ. Καμμένου, δεδομένου του ότι ο ίδιος ο υπουργός επιχείρησε να εξαπατήσει τη Βουλή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Σας ενώνει η συνενοχή για την θηλιά που περάσατε στο λαιμό του ελληνικού λαού» σημείωσε η ίδια προσθέτοντας ότι «θέλουμε να λάμψει η αλήθεια γιατί εμείς δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε και να συγκαλύψουμε».

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ ξεκαθάρισε ότι «καμία αγοραπωλησία δεν έγινε επί ημερών μου». «Ως αναπληρώτρια υπουργός δεν είχα καμία αρμοδιότητα στα εξοπλιστικά προγράμματα» επεσήμανε η κ. Γεννηματά, ενώ κατέθεσε εκ μέρους των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού τρία έγγραφα που αποδεικνύουν ότι «από τη στάση του υπουργού Άμυνας έχει προκληθεί ζημία στη χώρα».