X

Σε εκλογική εγρήγορση η Νέα Δημοκρατία

«Το 2018 να γίνει η χρονιά της μεγάλης ανατροπής», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ant1news

Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τα στελέχη να δώσουν τον αγώνα για να φύγει η κυβέρνηση. 

«Να διώξουμε μια ανίκανη κυβέρνηση που φτωχοποιούν τη χώρα και έκρυψαν τα όνειρά μας, οι επόμενες εκλογές θα είναι μια μάχη για την ψυχή της χώρας...Το κόμμα σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα, ξεκινάμε τον αγώνα. Να φύγουν.. εμείς κοιτάμε πάντα μπροστά είμαστε εδώ να ενώσουμε τους Έλληνες. Να υψώσετε τη σημαία…», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ 

Το πρόγραμμα για την ανάταξη της χώρας 

Παράλληλα, παρουσίασε το πρόγραμμά του για ανάταξη της οικονομίας  απευθυνόμενος και σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. 

«Μιλώ σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ. Τους δώσατε 2 ευκαιρίες απέτυχαν διπλά, σας εξαπάτησαν διπλά, δεν αξίζουν άλλη ευκαιρία, όσο πιο γρήγορα φύγουν, η ΝΔ σύντομα θα ξαναβρεθεί στη θέση που πραγματικά της αξίζει. Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο. Η διακυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου όχι μόνο ανέτρεψε πορεία αλλά έφερε ταξικό μίσος. Προσπαθεί να γίνει καθεστώς», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ   

«Θα μειώσουμε φόρους» 

«Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε φόρους ξεκινώντας από επιχειρήσεις και ΕΝΦΙΑ και συνεχίζοντας με τις εργοδοτικές εισφορές… Δεν αφήνουμε πίσω κανέναν. Θα έχουμε δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης», διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Σαμαράς: περπατάμε με το κεφάλι ψηλά 

Δικαιωμένος για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνοντας πως η ΝΔ πρέπει να βασιστεί στην ιστορία της και τις αρχές της. 

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια» 

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του κόμματός του. 

«Σε σημερινές του δηλώσεις αποκαλύπτει, για ακόμη μια φορά, την απέχθεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών προς κάθε τι δημόσιο. Και την τεράστια απόσταση της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, συμπληρώνοντας ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικεί για τον εαυτό του ρόλο πρωθυπουργού-δημοπράτη, δηλώνοντας δημόσια την πρόθεσή του να εκχωρήσει τη δημόσια παιδεία, υγεία, εποπτεία και διοίκηση με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά. Εκχωρώντας δομές, ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες –μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους– σε ιδιώτες».