X

Κουτσούμπας: έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες! (βίντεο)

Το μήνυμα του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Ant1news

Απεργοί από δεκάδες κλάδους και συνταξιούχοι έδωσαν δυναμικό “παρών” στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια, για το επίμαχο πολυνομοσχέδιο.

«Τώρα σου δίνουν μέρισμα, αύριο σου παίρνουν το διαμέρισμα» ήταν ένα από τα συνθήματα των διαδηλωτών ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ ακούστηκαν επίσης συνθήματα για το δικαίωμα στην απεργία, την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τον τερματισμό των αντιλαϊκών μέτρων.

«Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει. Έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε επίσης: «Και η τροπολογία, ο νόμος για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί, ακόμη και πρώτης κατοικίας και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα, που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο, θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη, από τη λαϊκή συμμαχία.»

«Έτσι, λοιπόν, συνεχίζουμε κάθε μέρα δυναμικά, αγωνιστικά, ταξικά, γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ο λαός μας», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.