X

“Πυρά” Γεωργιάδη - Κουμουτσάκου κατά “αντιεξουσιαστών” και Τόσκα για το συλλαλητήριο

Τι αναφέρουν ο Αντιπρόεδρος και ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, μετά από την επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε πολίτες στην Θεσσαλονίκη.

Ant1news

Λάβροι και δηκτικοί κατά όσων επιτέθηκαν το πρωί σε λεωφορείο που μετέφερε πολίτες στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό εμφανίστηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Ε όχι! Αυτό πάει πολύ! Και μιλάνε αυτοί οι αρχιφασίστες για φασισμό; Απαγορεύουν στον κόσμο να πάει στο Συλλαλητήριο που θέλει δια της βίας;", έγραψε στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναπαράγοντας την είδηση του Ant1news.gr για την επίθεση στο λεωφορείο.

  

Σε ανάρτηση του, επίσης στο Twitter, ο ο Γιώργος κουμουτσάκος, αναφέρει «αθλιότητα και πρόκληση η επίθεση "αντιεξουσιαστών" σε πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν στο σημερινό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης».

Στρέφοντας τα βέλη του και προς τον Νίκο Τόσκα, ενόψει του συλλαλητηρίου, ο κ. Κουμουτσάκος γράφει «το Υπουργείο του κ. Τόσκα και ο ίδιος προσωπικά, έχουν την ευθύνη για την προάσπιση και την ανεμπόδιστη πραγματοποίηση της σημερινής συγκέντρωσης».