X

ΝΔ: η Κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει όσους πάνε στο συλλαλητήριο

Νέα «πυρά» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο της ανάρτησης του μέλους του «Ρουβίκωνα» για «αίμα στις 4 Φεβρουαρίου»

Ant1news

Νέα επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την προστασία όσων μετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής για το Σκοπιανό κι ενώ συνεχίζονται οι ενδοκυβερνητικές κόντρες για το ζήτημα της ονομασίας. 

«Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης η Κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη ακόμη και απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ενωμένοι για την Πατρίδα μας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Βάλλοντας κατά της Κυβέρνησης, η ΝΔ τονίζει «μόνον έτσι εξηγείται η άρνησή της να αποδοκιμάσει τους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, που εκτοξεύουν απειλές διαφωνώντας με το συλλαλητήριο της Αθήνας».

«Aς της υπενθυμίσουμε, λοιπόν, το αυτονόητο: Μαζικές εκδηλώσεις πολιτών κανείς δεν μπορεί να τις διαβάλει, όσο και να το επιθυμεί και η Κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη να διαφυλάξει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ό,τι επιθυμούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.