X

ΠΑΣΟΚ για Novartis: απροκάλυπτος πλέον ο “Ερντογανισμός” του Τσίπρα

Ευθεία επίθεση στην Κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην υπόθεση. Τι λέει για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους πολιτικούς.

Ant1news

«O “Ερντογανισμός” του κ. Τσίπρα και οι παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη είναι πλέον απροκάλυπτες», τονίζει σε δήλωση του ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

Όπως αναφέρει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, «o κ. Τζανακόπουλος  επισκέπτεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για «φιλική συνομιλία» σχετικά με ποινική υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ενώ ο ελληνικός λαός πληροφορείται ότι οι προβλεπόμενες από τον  νόμο διαδικασίες εκτελούνται στην Ελλάδα με “εντολή Πρωθυπουργού”».

«Είναι πια φανερό ότι ο κ. Τσίπρας με τους επιτελείς- εκτελεστές  του, έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτά τα σχέδια δεν θα περάσουν», προσθέτει ο κ. Παπαθεοδώρου.

Εκφράζοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Τομεάρχης του κόμματος σημειώνει «εμείς ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της ανεπηρέαστα. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τις προσπάθειες χειραγώγησης της |
δικαιοσύνης και εκτροπής από τα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού λαού».