X

Αντώναρος: αντικαταστατική και άκυρη η διαγραφή μου

Έντονη η αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου για τη διαγραφή του από τη ΝΔ. Χαρακτηρίζει γελοία τα περί προσχωρήσεως του στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Πώς σχολιάζει τη διαγραφή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ant1news

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου στην ανακοίνωση για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Αντώναρος κάνει λόγο για αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη απόφαση, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σε ανάρτησή του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι παραβιάσθηκαν κατάφωρα οι αρχές, οι αξίες, οι κώδικες συμπεριφοράς και οι καταστατικές διατάξεις που έχει "η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω".

"Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης" προσθέτει ο ίδιος και συνεχίζει:

"Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη".

Το σχόλιο Γεωργιάδη για τη διαγραφή Αντώναρου

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο πρώτο ουσιαστικό σχόλιό του μέσω Facebook, μετά τη διαγραφή Αντώναρου επισήμανε την ανάγκη ενότητας της παράταξης και σημειώνει ότι εάν ίσχυαν όσα του προσάπτονται θα είχε παραιτηθεί όχι μόνο από αντιπρόεδρος αλλά θα είχε εγκαταλείψει την πολιτική.

"Έχω να κάνω έκκληση στους συναδέλφους μου, στους φίλους μου και στους ανθρώπους στους οποίους πορευτήκαμε και πορευόμαστε μαζί. Στις στιγμές αυτές ένα κόμμα οφείλει να είναι ενωμένο. Αυτή δυστυχώς η αντίληψη που υπήρχε και υπάρχει σε ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. , την οποία έζησα στην πλάτη μου και ζουν σήμερα άλλοι φίλοι και συνάδελφοι, πολιτικά στελέχη σε υψηλές θέσεις του κόμματος ,αυτή η αντίληψη της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι μακριά από το κόμμα. Πρέπει η ΝΔ ως συντεταγμένο κόμμα να πάρει κάτι ως παράδειγμα από το ΣΥΡΙΖΑ. η ΝΔ έχει μια πολιτική που είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα στον τόπο και εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούν. Αν υπάρξει εμφύλιος στο κόμμα το οποίο υπηρετώ αυτό θα είναι εις βάρος μας. Η έκκλησή μου είναι προς τους συναδέλφους μου να μην παίξουν το παιχνίδι εκείνων που θέλουν να τη διαλύσουν ή να τη διαιρέσουν" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αντώναρος: γελοία τα περί προσωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ο κ. Αντώναρος σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χαρακτηρίζει γελεοιότητες τα περί προσχωρήσεως του στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κι αναφέρεται εκτενώς στο θέμα της διαγραφής του.