X

Μητσοτάκης για Novartis: δεν θα δεχθώ να διασύρεται η παράταξή μου

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί η ιστορία αυτής της παράταξης να διασύρεται "από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες"...

Ant1news

Στην υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγόρησε για παρακρατικές μεθόδους.

Σε σύντομο χαιρετισμό του σε εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης στο Αιγάλεω, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί  η ιστορία αυτής της παράταξης να διασύρεται από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες.

«Όλα στο φως αλλά με κανόνες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν μας τρομάζουν οι παρακρατικές μέθοδοι ενός καθεστώτος που καταλαβαίνει ότι ψυχορραγεί και θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Αμείωτη πάντως μαίνεται η αντιπαράθεση για την υπόθεση με οξύτατες αντιδράσεις των προσώπων που έχουν «εμπλακεί» στη σχετική δικογραφία. Μάλιστα, χθες πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, με εισαγγελική εντολή.

Ραγδαίες αναμένονται να είναι γενικότερα οι πολιτικές εξελίξεις ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis. Η απόφαση βρίσκει σύμφωνη την αντιπολίτευση, που ζητεί πλήρη διαλεύκανση και προαναγγέλλει αγώνα μέχρι να καταπέσουν οι ψευδείς, όπως τις χαρακτηρίζει, κατηγορίες και η σκευωρία από στημένους μάρτυρες.