X

Βίντεο: Βουλευτής φωνάζει “να καεί, να καεί η π@@@@ η Βουλή” στην συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η στάση του Αριστείδη Φωκά. Τι απαντά ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά στο χθεσινό συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ

Ο κ. Φωκάς ήταν άκρως προκλητικός και προσβλητικός, αφού όχι μόνο σιγοντάριζε αλλά και παρότρυνε τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» να υβρίζουν τη Βουλή.

«Να καεί να καεί η π@@@ η Βουλή» φώναζαν οργισμένοι με τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις οπαδοί του ΠΑΟΚ κι αντί εκείνος να επιχειρήσει να τους σταματήσει, χαμογελαστός, με τις κινήσεις των χεριών του, τους παρακινούσε να το φωνάζουν πιο δυνατά. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Φωκάς έκανε λόγο για «σχήμα λόγου», προσθέτοντας ότι αυτό είναι ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται για δεκαετίες.

Ο Αριστείδης Φωκάς είναι ο ίδιος βουλευτής που δήλωνε πως δεν είδε ποτέ τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει με όπλο στο γήπεδο της Τούμπας και ο οποίος όπως σχολιάζουν πολλοί- προς άγρα ψήφων δεν διστάζει να επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές.

Στην Ένωση Κεντρώων κρατούν μεν αποστάσεις λέγοντας πως ο κάθε βουλευτής είναι υπεύθυνος των λεγομένων του, προσθέτουν ωστόσο, πως πρόκειται για ένα σύνθημα που φώναζαν κατά κόρον το 2015 στην πλατεία με τους αγανακτισμένους, σημερινοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.