X

Σαμαράς: ο Τσίπρας πλέον βγάζει φόβο

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι βγάζει φόβο γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014, ενώ έκανε λόγο και για "εμπάθειά του" προς εκείνον...

Ant1news

Απάντηση στον πρωθυπουργό, για όσα ανέφερε για τον ίδιο στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι πλέον βγάζει φόβο! «Φόβο για το μέλλον, γιατί έρχεται η ΝΔ… Φόβο για το χθες, γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014…» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ως προς την εμπάθειά του για μένα, με τιμά και τον ευχαριστώ. Και πάντως, θα τον πάω ως το τέλος!» δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός εξήγησε τους λόγους που κατά τη γνώμη του η ΝΔ ακολουθεί τη συγκεκριμένη στάση. Κατ αυτόν, οι λόγοι είναι ότι "ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και εκδοτικά συμφέροντα ζητάνε από τον κ. Μητσοτάκη να υλοποιήσει ένα «αντισύριζα μέτωπο» καταφέρνοντας να συγκροτήσουν ένα μαύρο μέτωπο που αποτελείται από ό,τι πιο σάπιο και διαφθαρμένο έχει να επιδείξει αυτή η χώρα, στην προσπάθεια τους να παλινορθώσουν την εξουσία του παλιού πολιτικού συστήματος".

"Εκδοτικά συγκροτήματα, μέσα ψευδούς ενημέρωσης, διωκόμενοι ολιγάρχες, άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου που περνιούνται για επιχειρηματίες, όλες οι αντιδραστικές δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας κινητοποιούνται στην επιχείρηση να εμποδίσουν και να αμαυρώσουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε τη χώρα από τη κρίση, να βγούμε από τα μνημόνια στα οποία εκείνοι μας έβαλαν" είπε ο πρωθυπουργός.