X

Προκήρυξη εκλογών ζητά η Φώφη Γεννηματά

Σε επιστολή προς τον Νίκο Βούτση επισημαίνει ότι το αύριο πρέπει να το αποφασίσουν οι πολίτες. Πού εδράζει το επιχείρημα της για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ant1news

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Εκλογές πριν κλείσει η μεταμνημονιακή συμφωνία ζητεί η Φώφη Γεννηματά.

Με καθαρό τρόπο η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στην επιστολή προς τον Νίκο Βούτση με την οποία ζητεί την διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών για την οικονομία, επισημαίνει ότι το αύριο πρέπει να το αποφασίσουν οι πολίτες.

«Καθαρή έξοδος δεν νοείται με προνομοθετημένα μέτρα, με ταυτόχρονη επιτήρηση και σκληρή εποπτεία από τους εταίρους για πολλά χρόνια» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

Εδράζει, δε, το επιχείρημα της για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στο γεγονός ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση να οδηγήσει την χώρα σε αχαρτογράφητα νερά και επιπλέον η ΝΔ δεν νομιμοποιείται επαναλαμβάνοντας ανεύθυνες πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος. Στον αντίποδα, τοποθετεί την αναγκαία εθνική γραμμή.

«Τώρα είναι η ώρα ο ελληνικός λαός, αυτός και μόνο, να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για την βιώσιμη έξοδο από την κρίση και να επιλέξει σε ποιους θα εμπιστευτεί να οδηγήσουν αυτή την πορεία» θεμελιώνει το αίτημα πρόωρων εκλογών η κ. Γεννηματά.