X

Κουτσούμπας: ξετσιπωσιά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τη Γάζα

Δριμεία επίθεση κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο ΓΓ του ΚΚΕ. Τι είπε για την έξοδο από τα μνημόνια και την κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών.

Ant1news

Υποκρισία καταλογίζει στην Κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για την αιματοχυσία στη Γάζα.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου Βίτσα για την επιτάχυνση της διαδικασίας χορήγησης ασύλου, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε “ξετσιπωσιά” την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

«Η υποκρισία της Κυβέρνησης περισσεύει. Χθες σπάσατε κάθε ρεκόρ, από τη μια λέτε για τους άμαχους και τους πρόσφυγες και από την άλλη αναπτύσσετε σχέσεις με όσους τους δολοφονούν και τους ξεριζώνουν», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατηγορώντας ακόμη την Κυβέρνηση ότι, παρά τα όσα έλεγε, αρνείται να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος για χάρη της λεγόμενης γεωστρατηγικής αναβάθμισης και μπλέκει τον λαό σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Στην ομιλία του ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στο τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο, αμφισβητώντας το κυβερνητικό αφήγημα της καθαρής εξόδου, ενώ καταλόγισε απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα την πρόθεση της Κυβέρνησης να “σπάσει” την Β΄ Αθηνών.