X

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό

Στον απόηχο της τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ξεκαθαρίζει τη θέση του για την συμφωνία.

Ant1news

Λίγη ώρα μετά την πολυαναμενόμενη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, σχετικά με την διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε ότι θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει.

Το τηλεφώνημα Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση δέκα ημερών. Οι δύο Πρωθυπουργοί είχαν μακρά και διεξοδική συνομιλία για περίπου μία ώρα, αναλύοντας όλο το πλέγμα των “αγκαθιών” για τη συμφωνία. Μάλιστα, ανανέωσαν το τηλεφωνικό ραντεβού τους για την Τρίτη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από κυβερνητικές πηγές, «για να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ το Γραφείο Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφέρεται ότι:

«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος.»