X

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Π. Καμμένου. Μαζική φυγή στελεχών απο το κόμμα. Επιβεβαιώνει τον Δ. Καμμένο ο Σγουρίδης, για "σύνδεση" της συμφωνίας στο Σκοπιανό με διευκολύνσεις για το χρέος.

Ant1news

Έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ - απο κοινού με την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος - συγκάλεσε ο Πάνος Καμμένος, στον απόηχο της συμφωνίας για το Σκοπιανό και των αναταράξεων που έχει προκαλέσει στο κόμμα, με μαζικές αποχωρήσεις στελεχών.

Όλα ξεκίνησαν με την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου, που ακολούθησε της υπερψήφισης της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης και όσων υποστήριξε για σύνδεση της συμφωνίας στο Σκοπιανό με την διευθέτηση του χρέους, θέματα που όπως είπε συζητήθηκαν στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Καμμένου διέψευδαν μετά μανίας στελέχη του κόμματος τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαιώθηκαν απο τον Αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήλων, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Ακολούθησε η φυγή δεκάδων άλλων στελεχών, από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και απο άλλες περιοχές, όπως η Μεσσηνία, ενώ την αποχώρηση της ανακοίνωσε και η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, ενώ ξεκίνησαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πολιτών κατά στελεχών των ΑΝΕΛ, όπως κατά της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, στην Κρήτη.

Μετά απο την συνεδρίαση, θα γίνουν δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος και Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.