X

Χατζηδάκης: ο Μοσκοβισί κλείνει το μάτι στην Αριστερά

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι ο Πιερ Μοσκοβισί στοχεύει στην εξασφάλιση της υποστήριξης των Σοσιαλιστών στα μελλοντικά του σχέδια.

Ant1news

Στις προσωπικές φιλοδοξίες του Πιερ Μοσκοβισί απέδωσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης τη στάση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104,6”, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε πως «όλοι γνωρίζουν την πρόθεση του να κατέβει για Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οπότε χρειάζεται την υποστήριξη των Σοσιαλιστών και κλείνει το μάτι και στην Αριστερά».

«Η Κυβέρνηση δε σώζεται, ο λογαριασμός είναι βαρύς για τους συνταξιούχους και για κάθε ελληνική οικογένεια, η Κυβέρνηση έχει πάει πάρα πολύ πίσω τα πράγματα, το έλλειμμα εμπιστοσύνης είναι τεράστιο, ο κόσμος εύχεται να σταματήσει αυτή η ιλαροτραγωδία που ζήσαμε και χθες με τις δηλώσεις του Καμμένου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνάντηση που είχε χθες με τον κ. Μοσκοβισί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, του συνέστησε να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο.