X

Καβαδέλλας για ΔΕΘ: Δεν με άφησαν να μπω λόγω της θέσης μου για το Σκοπιανό

Επιμένει στις καταγγελίες του σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του στην ΔΕΘ και ζητά παραιτήσεις.

Ant1news

Επέμεινε στις καταγγελίες του σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ο Δημήτρης Καβαδέλλας, προχωρώντας μάλιστα, κι ένα βήμα παραπέρα.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διαμαρτυρήθηκε για άλλη μια φορά επειδή του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο για την είσοδο του στη ΔΕΘ και «αποκάλυψε» πως σκοπίμως δεν τον άφησαν να μπει για να μην καταγγείλει τη συμφωνία των Πρεσπών.  «Ήθελα να καταγγείλω μέσα από τη ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας γι’ αυτό δεν με άφησαν να μπω. Αυτό είναι το παρακράτος», είπε στο παραλήρημά του.

Πέρα από τις θεωρίες συνομωσίας που ανέπτυξε, ζήτησε και παραιτήσεις. «Να παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Έκθεσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων», είπε και πρόσθεσε: «Στο Μιλάνο όταν είπα ότι είμαι βουλευτής ήθελαν να μου δώσουν μέχρι και ξεναγό. Αυτό είναι το ήθος σας και ο λαϊκισμός σας. Εγώ ζήτησα από τον κ. Βούτση να προστατεύσει τον κοινοβουλευτισμό. Παραβίασε το Σύνταγμα η κυρία που δεν με άφησε να μπω».