X

ΝΔ για Τσίπρα: τον καλούμε να αντιληφθεί ότι η χώρα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

Δηκτικο το σχόλιο για την αναφορά του Πρωθυπουργού ότι η Κυβέρνηση θα επιβιώσει και χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ. Τι λέει το Κίνημα Αλλαγής.

Ant1news

«Δεν υπάρχει στην ιστορία Πρωθυπουργός που να έχει ισχυριστεί ότι θα παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία, ακόμη και αν ο κυβερνητικός του εταίρος αποσύρει τη στήριξή του», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Η κ. Σπυράκη συμπλήρωσε: «Το είπε ακόμη και αυτό ο κ. Τσίπρας. Ότι θα συνεχίσει να κυβερνά και χωρίς να έχει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας της Bουλής».

«Τον καλούμε να αντιληφθεί ότι η χώρα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», διεμήνυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη μια περίοδο οικονομικής και πολιτικής αστάθειας. Σε μια Δημοκρατία τον τελικό λόγο τον έχουν οι πολίτες», κατέληξε η Μαρία Σπυράκη.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε ότι «Δεν υπάρχει συγκυβέρνηση όταν ευθέως μία σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαίο τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 10 μέρες, βγαίνουν και αμφιβάλλουν για τον συγκυβερνήτη Π. Καμμένο, όταν βγαίνει «φάτσα-φόρα» ο κ. Τσίπρας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει επί της ουσίας ο κ. Καμμένος, γιατί εκείνος ενδεχομένως να βρει κι άλλο τρόπο, πώς στέκεται αυτή η κυβέρνηση και παίρνει αποφάσεις για το σήμερα και το αύριο; Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε και στην καθημερινή πολιτική δράση της κυβέρνησης. Λέει για παράδειγμα η κ. Παπακώστα ότι θα αλλάξουν το Νόμο Παρασκευόπουλου ενώ η κ. Γεροβασίλη λέει ότι είναι υπέροχος αυτός ο νόμος, πώς να πάνε οι αστυνομικοί να κάνουν τη δουλειά τους μετά;».