X

Σπυράκη: Τσίπρας και Καμμένος προκαλούν τεράστια ζημιά στη χώρα με την εξουσιομανία τους

«Είναι αδιάφορο για τους πολίτες αν ο κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας παίζει θέατρο ή εκβιάζει ο ένας τον άλλον», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ant1news

Για τεράστια ζημιά που προκαλούν στη χώρα κατηγορεί τους κκ. Τσίπρα και Καμμένο η ΝΔ.

Σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη τονίζει, πως σήμερα οι κ. Τσίπρας και Καμμένος συναντιούνται φανερά και όχι σαν χθες που τα είπαν στα κρυφά.

Επισημαίνει δε, πως για τους πολίτες, «είναι αδιάφορο αν αυτός ο κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας παίζει συνεννοημένα σε ένα θέατρο παραλόγου ή αν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εκβιάζουν ο ένας τον άλλο.

Το πρόβλημα είναι πως οι κ. Τσίπρας και Καμμένος προκαλούν πλέον τεράστια ζημιά στη χώρα για να παραμείνουν για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες τους, λόγω της εξουσιομανίας τους» καταλήγει στη δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη.

«Κυρία Σπυράκη, έχετε αποδεδειγμένη εμπειρία στον κυνισμό. Από το βαθύ ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό του Κυριάκου. Αν δεν μπορείτε να είστε, προσπαθήστε τουλάχιστον να φαίνεστε έντιμη» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης απαντώντας στη δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ σχετικά με τη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου.