X

Μητσοτάκης από την Κυψέλη: να απολογηθεί ο κ. Τσίπρας για τη σημερινή εικόνα

Το εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος συνομίλησε με πλήθος κόσμου.

Ant1news

Αιφνιδιάζοντας ακόμη και στελέχη του κόμματός του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μία βόλτα στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά.

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον εγκαλούσε για την απουσία του από την Ολομέλεια της Βουλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομιλούσε με καταστηματάρχες και κατοίκους της Κυψέλης, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, προκαλώντας τον Πρωθυπουργό να κάνει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για να διαπιστώσει ποια είναι η πραγματικότητα.

 

«Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει», είπε χαρακτηριστικά.

 

«Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι «Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος».

 

Τέλος, αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές, ο Πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη σιγουριά του για το αποτέλεσμα: «Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».