X

Τον Νίκο Ταχιάο στηρίζει η ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης.

Ant1news

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Ο Νίκος Ταχιάος φέρεται να συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ταχιάος είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ στην πόλη, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού.

Διαθέτει, επίσης, αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς επί σειρά ετών διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στην πόλη και αντιδήμαρχος.

Είχε ακολουθήσει την Ντόρα Μπακογιάννη το 2010 στη Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά αργότερα επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως δήλωσε η Μαρία Σπυράκη ο Νίκος Ταχιάος «είναι ένας πολύ γνωστός Θεσσαλονικιός. Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχει διατελέσει επί σειρά ετών όχι μόνον δημοτικός σύμβουλος, αλλά και αντιδήμαρχος. Ο κ. Ν. Ταχιάος είναι ένας από τους πρωτεργάτες εμβληματικών  projects που βοήθησαν την καθημερινότητα των πολιτών στη Θεσσαλονίκη, όπως ο σχεδιασμός της νέας παραλίας και το  Δημαρχιακό Μέγαρο. Και έχει πιστωθεί πολλές σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε πως ο  κ. Ταχιάος «είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης, και με τη στήριξη όλων μας, πιστεύουμε ότι θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος.
Έχουμε ανακοινώσει τη στήριξή μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Δίνουμε στήριξη στους τρεις μεγάλους δήμους, στους υποψηφίους των τριών μεγάλων δήμων. Σας έχουμε ανακοινώσει μέχρι τώρα την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη».