X

“Πετάει το γάντι” στον Τσίπρα ο Μητσοτάκης για πρόωρες εκλογές

Διμέτωπη επίθεση στον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ από την Πειραιώς. "Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο..", απαντά μεταξύ άλλων το Μαξίμου.

Ant1news

Την ανάληψη πρωτοβουλιών απο τον Αλέξη Τσίπρα για προσφυγή σε πρόωρες εκλογές ή επιβεβαιώση της εμπιστοσύνης της Βουλής στην Κυβέρνηση ζητά η Νέα Δημοκρατία, εν μέσω του "εμφυλίου" που μαίνεται στους ΑΝΕΛ για την Συμφωνία των Πρεσπών και την επικείμενη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου απο την Κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωση απο το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται «σε μια περίοδο που η πατρίδα μας  αντιμετωπίζει κρίσιμα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος την βυθίζουν σε επικίνδυνη αστάθεια.  

Ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν υπήρξε ποτέ στη Μεταπολίτευση και δεν νοείται να υπάρξει και τώρα».

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σε ανακοίνωση του και απαντώντας στη ΝΔ, σχολιάζει ότι «η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια... Η υποκρισία στο μεγαλείο της».

Όπως επισημαίνετε από το Μαξίμου στη συνέχεια, «αν όμως έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στη κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας».