X

Καμμένος – Μπακογιάννη, η “κότα η τρίλειρη”, η “κομματάρχης Ερντογάν” και η μήνυση

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη μέσω... Twitter!

Ant1news

Μήνυση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε ότι θα καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στον χαρακτηρισμό ότι είναι «κομματάρχης Ερντογάν». 

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.

 

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του επίσης στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν».

«Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ‘Έγκλημα του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν» σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

 

Επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Συγκεκριμένα, ο κ. Τοσουνίδης είπε ότι «οι συνεχιζόμενες συκοφαντίες της κυρίας Μπακογιάννη εναντίον του Πάνου Καμμένου, αναδεικνύουν τη μόνη και μεγάλη αλήθεια: Φοβάται η κυρία Μπακογιάννη και ο αδελφός της την αλήθεια, την εντιμότητα και τη συνέπεια που διακρίνουν τον Πάνο Καμμένο».

«Είναι γελοίο κυρία Μπακογιάννη αυτό που κάνετε: από τη μια να παραδίδετε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και από την άλλη να υποκρίνεστε τη γιαλαντζί «Μακεδονομάχο». Δυστυχώς για εσάς, σας γνωρίζει ο ελληνικός λαός», κατέληξε ο κ. Τοσουνίδης.