X

Βίντεο της ΚΝΕ: Ο Τσίπρας έπαθε Παπαγγελή

Δηκτική η απάντηση του Περισσού στην κριτική του Πρωθυπουργού, προς τους βουλευτές του κόμματος, για τον Λένιν.

Ant1news

«Βιτριολική» και με πολύ χιούμορ η απάντηση της ΚΝΕ στον Αλέξη Τσίπρα, μετά από την κριτική του Πρωθυπουργού προς το ΚΚΕ στην Βουλή, το βράδυ της Πέμπτης, στην ομιλία του για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι αναφορές του Πρωθυπουργού στον Λένιν και τα «βέλη» του προς το ΚΚΕ δεν έμειναν αναπάντητες! 

Η νεολαία του ΚΚΕ πήρε αφορμή από την φράση του Αλέξη Τσίπρα «ή εγώ δεν διάβαζα καλά τον Λένιν όταν ήμουν μικρός ή εσείς κάτι δεν κάνετε καλά, διότι η αυτοδιάθεση των λαών και των κινημάτων ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της επαναστατικής αντίληψης του Κομμουνιστικού κινήματος» και «έχτισαν» ένα βίντεο μερικών δεκάδων δευτερολέπτων, με τίτλο «Όταν ο Τσίπρας έπαθε Παπαγγελή».

Το σποτ ξεκινά με απόσπασμα συνέντευξης της Έλλης Παπαγγελή, η οποία έλεγε «εγώ τα διάβαζα όλα. Και Σούπερ Κατερίνα διάβαζα και Αφισόραμα και όλα αυτά. Διάβαζα και τον Μαρξ, διάβαζα και αρχαίους». Αμέσως μετά, στο βίντεο εμφανίζεται τα απόσπασμα από την ομιλία Τσίπρα στην Βουλή και ακολουθεί μια ερώτηση με τρεις πιθανές απαντήσεις. Το ερώτημα είναι «Τι συνέβη τελικά;» και οι απαντήσεις: «Ο Τσίπρας διάβασε λάθος τον Λένιν», «εμείς δεν κάνουμε κάτι καλά», «Ο Τσίπρας πήρε σημειώσεις από την Παπαγγελή», με την ΚΝΕ να επιλέγει την 3η απάντηση.

Το σποτ καταλήγει με μια εικόνα του Λένιν να… κρατά το κεφάλι του!