X

Καμμένος: εκτός από “Ρουβίκωνες” υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη…

Αποκαλύπτει απειλές κατά της οικογένειάς του. «Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανέναν» διαμηνύει, αναφερόμενος στο θέμα της Κ.Ο. του κόμματος.

Ant1news

Νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ρίχνει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μία ημέρα μετά τις ευθείες απειλές ότι εάν διαλυθεί αντιθεσμικά η Κ.Ο. του κόμματός του «θα έχουμε πόλεμο» και η Κυβέρνηση δεν θα κάνει... παρέλαση.

Με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Καμμένος διαμηνύει πως «οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας».

Αποκαλύπτει απειλές σε βάρος της οικογένειάς του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς», ενώ απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό καταλήγει με τη φράση «Εκτός από τους Ρουβίκωνες, υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του κ. Καμμένου έγινε λίγα λεπτά πριν περάσει την πόρτα του γραφείου του Προέδρου της Βουλής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είχε αποκαλύψει την Πέμπτη στον ΑΝΤ1 ότι θα παραδώσει σήμερα την έδρα του.