X

Καζαριάν στον ΑΝΤ1: σύντομα στις αγορές η Ελλάδα (βίντεο)

Είναι πολύ μικρότερο το ελληνικό χρέος από αυτό που υπολογίζουν οι δανειστές, τονίζει ο ισχυρός άνδρας της Japonica, του μεγαλύτερου «ιδιώτη»- κατόχου ελληνικού χρέους στον κόσμο.

Ant1news

Με την Ελλάδα να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την γ΄ αξιολόγηση και τους δανειστές να έχουν εγκρίνει την δόση των 8,5 δις ευρώ, ο επικεφαλής ενός εκ των μεγαλύτερων fund παγκοσμίως, ο μεγαλοεπενδυτής Πολ Καζαριάν, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Ρογκάκο για την ελληνική οικονομία.

Ο εκπρόσωπος της Japonica, του μεγαλύτερου «ιδιώτη» κατόχου ελληνικού χρέους,  εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Ελλάδα θα βγει σύντομα στις αγορές και εξήρε την θέληση και την προσπάθεια του ελληνικού λαού.

Δίνοντας την εκδοχή για το ελληνικό χρέος, λέει ότι το ύψος του είναι πολύ μικρότερο από αυτό που υπολογίζεται από τους δανειστές, αφού όπως υποστηρίζει ο υπολογισμός του πρέπει να γίνει, όχι με βάση την ονομαστική του αξία, αλλά με βάση την «χρονική αξία» των υποχρεώσεων της χώρας.

«Η λύση για την Ελλάδα είναι η ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της οικονομίας» τονίζει ο Π. Καζαριάν, λέγοντας ότι η αξιοπιστία έχει επιστρέψει στην χώρα.

Δείτε τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Πολ Καζαριάν: