X

Γρίφος η παραμονή Τσακαλώτου στο ΥΠΟΙΚ

Ο μεγάλος πονοκέφαλος για το Μαξίμου ακούει στο όνομα Ευκλείδης Τσακαλώτος. O ANT1 αποκαλύπτει πως ο ίδιος έχει ζητήσει να μετακομίσει από την οδό Νίκης.

Ant1news

Του Νίκου Ρογκάκου

Αντίστροφα φαίνεται να μετρά ο χρόνος για την παραμονή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο «πολύπαθο» υπουργείο Οικονομικών, αφού δεν αποκλείεται να μην ξεκινήσει εκείνος τις διαπραγματεύσεις του Σεπτεμβρίου, αλλά ένα νέο πρόσωπο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση του «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας από την οδό Νίκης και μάλιστα οι πληροφορίες του ΑΝΤ1 επιμένουν πως είναι κάτι που ο ίδιος έχει ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, ούτε το Μαξίμου, αλλά ούτε και στενοί συνεργάτες του διαψεύδουν κάτι τέτοιο, παρά την έντονη φημολογία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση για πιθανό ανασχηματισμό, άφησε ορθάνοικτα, όλα τα ενδεχόμενα.

«Το κυβερνητικό σχήμα υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συλλογικούς στόχους: Την εμπέδωση της σταθερότητας και του κλίματος εμπιστοσύνης, την προσέλκυση επενδύσεων, την προστασία της μισθωτής εργασίας, την κοινωνική προστασία. Τα υπόλοιπα είναι ζητήματα που τα κρίνει ο Πρωθυπουργός» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.