X

Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους συνεργάτες του και την επιχειρηματική κοινότητα.

Ant1news

Ο επιχειρηματίας Στέλιος Σκλαβενίτης πέθανε ξαφνικά, μετά από ολιγόωρη αδιαθεσία το πρωί της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και σκορπίζοντας θλίψη στους συνεργάτες του και την επιχειρηματική κοινότητα.

Ήταν ένα από τα αδέλφια που βρίσκονται πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ-μάρκετ.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σημαντικό πρόβλημα υγείας.

Τις τελευταίες ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης. Η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στην Εντατική, όπου και κατέληξε.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στην Διοίκηση του ομίλου και «σήκωσαν το βάρος» της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη Σκλαβενίτη, Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο κι ασχολήθηκε αρχικώς με το χονδρεμπόριο. Το πρώτο σούπερ-μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι.