X

Στέλιος Σκλαβενίτης: το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του

Τι αναφέρουν οι γιατροί για τον επιχειρηματία που χάθηκε τόσο πρόωρα. Θρήνος στην οικογένεια του, θλίψη στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο.

Ant1news

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Νοσοκομείο «Υγεία» αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη.

Όπως αναφέρει, «ο κος Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας  αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής  δυσχέρειας (ARDS)  επί εδάφους λοίμωξης  από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις  07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας». 

Την θλίψη τους έχουν εκφράσει τόσο ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, εκ μέρους του επιμελητηριακού κόσμου, όσο και ο Βασίλης Κοκρκίδης, προσωπικός του φίλος και Πρόεδρος της ΕΣΕΕ

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν υπόδειγμα για τον επιχειρηματικό κόσμο», τονίζει σε δήλωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ένας δυναμικός επιχειρηματίας με κοινωνικές ευαισθησίες», επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Η εξόδιος ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη θα τελεστεί την Μεγάλη Τετάρτη στις 15:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.​