X

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο “αντίο” στον Στέλιο Σκλαβενίτη (φωτο)

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο επιχειρηματία και άνθρωπο.

Ant1news

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 1 Απριλίου, σε ηλικία 53 ετών, εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη τύπου Β. 

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον σπουδαίο επιχειρηματία και άνθρωπο. Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρόν στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν τον Στέλιο Σκλαβενίτη, ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης , ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι Βύρων Πολύδωρας και Γιάννης Τραγάκης αλλά και ο Παναγιώτης Φασούλας.

Η οικογένεια είχε ζητήσει αντί στεφάνων να προσφερθούν δωρεές στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, στα Ζάννειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 παρέμειναν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της αλυσίδας Cash and Carry The Mart. Παράλληλα σε ψήφίσμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρείων μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις». Επίσης ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη.