X

Στο «μικροσκόπιο» της αντιτρομοκρατικής όλα τα νέα στοιχεία

Τους εξονυχιστικούς ελέγχους συνεχίζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, περνώντας από κόσκινο όλα τα στοιχεία από τα νέα ευρήματα και τις μαρτυρίες προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα των δύο δραστών της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ant1news



Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται όλα τα στοιχεία από το βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό που δείχνει με σοκαριστικό τρόπο πως ενήργησαν οι στυγνοί δολοφόνοι. Μέσω του υλικού που έχει στα χέρια της η αντιτρομοκρατική προσπαθεί να σκιαγραφήσει το προφίλ των εκτελεστών από τον τρόπο δράσης τους και τις κινήσεις τους, καθώς και να συλλέξει στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Η προσοχή της αντιτρομοκρατικής έχει στραφεί στο ιδιαίτερο τρέξιμο του εκτελεστή, ο οποίος φαίνεται να παρουσιάζει ένα πρόβλημα στο πόδι. Η ιδιαιτερότητα στο βάδισμα του εκτελεστή έπεσε αμέσως στην αντίληψη των αρχών και πλέον προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο στοιχείο αυτό για να φτάσουν σε υπόπτους.

Η αστυνομία έδωσε νέο βίντεο στη δημοσιότητα την Τρίτη, στο οποίο διακρίνονται οι δύο δράστες να κατεβαίνουν από την κλεμμένη μοτοσικλέτα, ο ένας κατευθύνεται προς τα θύματα τα οποία και πυροβολεί και στη συνέχεια φεύγουν τρέχοντας.

Ανατριχιαστικό είναι στο μεταξύ το νέο ντοκουμέντο φρίκης που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει τη στιγμή της δολοφονίας των δύο άτυχων νέων το μοιραίο βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο Νέο Ηράκλειο.

Για την στιγμή της επίθεσης και τον πανικό της μίλησε την Τετάρτη στο Πρωινό ΑΝΤ1 μία αυτόπτης μάρτυρας.