X

Στο μικροσκόπιο των αρχών τα σοκαριστικά βίντεο από τις δολοφονίες

Σοκ κι ερωτηματικά έχει προκαλέσει η δημοσίοποίηση των βίντεο, από τη στιγμή της δολοφονίας των δύο άτυχων νέων κι ο σοβαρός τραυματισμός ενός τρίτου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηρακλείο, την περασμένη Παρασκευή.

Ant1news

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αντιτρομοκρατική, φαίνονται οι δύο δράστες να προσεγγίζουν ατάραχοι το σημείο όπου βρίσκονται οι τέσσερις ανυποψίαστοι άνδρες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και, στη συνέχεια, αφού τους πυροβολούν, να φεύγουν τρέχοντας.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στα ιστορικά της δράσης τρομοκρατικών οργανώσεων στη χώρα μας, που οι αρχές έχουν σε βίντεο τη στιγμή της εκτέλεσης, καθώς και όλες τις κινήσεις πριν και μετά των τρομοκρατών.

Την ίδια στιγμή, η αντιτρομοκρατική, περνάει από ειδικό στάδιο ψηφιοποίησης, όλα τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της, προσπαθώντας μέσα από τον σωματότυπο των εκτελεστών αλλά και τις κινήσεις τους να καταλήξει σε έναν αριθμό πιθανών υπόπτων, από την δεξαμενή των ασύλληπτων μελών της νεοτρομοκρατίας.