X

Υπό πλήρη μυστικότητα οι έρευνες για τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο

Με πλήρη μυστικότητα συνεχίζει τις έρευνες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ant1news



Οι αρχές στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την ταυτότητα των δύο δραστών, περνούν από ειδικό στάδιο ψηφιοποίησης όλα τα βίντεο και ξεσκονίζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, προσπαθώντας μέσα από τον σωματότυπο των εκτελεστών, αλλά και τον τρόπο δράση τους να καταλήξουν σε έναν αριθμό πιθανών υπόπτων, από την δεξαμενή των ασύλληπτων μελών της νεοτρομοκρατίας.

Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, το πρώτο πιστόλι της Σέχτας Επαναστατών φαίνεται να είναι ο δολοφόνος των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την «διαρροή» στοιχείων στα ΜΜΕ αναφορικά με την πρόοδο των ερευνών, ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας επισημαίνει ότι «η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) διενεργεί τις σχετικές έρευνες υπό πλήρη μυστικότητα και δεν έχει διοχετεύσει άμεσα ή έμμεσα κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα, πέραν των επίσημων ανακοινώσεων».