X

Συνελήφθη για 93 διαρρήξεις

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 93 διαρρήξεις και κλοπές είχε διαπράξει ένας 29χρονος Αλβανός σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ant1news

«Πολυάσχολος» ήταν ο 29χρονος Αλβανός διαρρήκτης που συνελήφθη από την ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας που είχε συσταθεί ειδικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ο 29χρονος είχε κάνει 93 διαρρήξεις και κλοπές με τη μέθοδο της… αναρρίχησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα σε Περιστέρι, Κολωνό, Γαλάτσι, Πεύκη, Ίλιον, Μαρούσι, Αγίους Αναργύρους, Ηράκλειο, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Πατήσια, Πετρούπολη, Άλιμο, Νέα Σμύρνη, Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Ιωάννη Ρέντη και Άγιο Παντελεήμονα.

Η ειδική ομάδα των αστυνομικών τον εντόπισε σε καφενείο στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης και κατά τον έλεγχο επέδειξε πλαστή ταυτότητα των αρχών της Ρουμανίας. Στη συνέχεια, επιχείρησε να διαφύγει, απωθώντας τους αστυνομικούς, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η πλαστή ταυτότητα των Ρουμανικών αρχών, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 29χρονος δεν διέθετε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του επίσης εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του 13ου και του 16ου Τακτικού Ανακριτή του Πλημμελειοδικείου Αθηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.