X

Συνελήφθη και ο δεύτερος Αλβανός δραπέτης - αναζητείται ο τρίτος

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ο δεύτερος δραπέτης των αλβανικών φυλακών, ο οποίος μαζί με άλλον έναν Αλβανό κακοποιό, κατάφεραν να διαφύγουν χθες τη σύλληψη, μετά τη συμπλοκή τους με αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας, στο Γράμμο.

Ant1news



Ο δεύτερος Αλβανός δραπέτης συνελήφθη από την αστυνομία, που διεξάγει από χθες μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή, περίπου στις 07:30 το πρωί, κοντά στο Επταχώρι Κοζάνης. Πρόκειται για τον Έντουαρντ Λούλο, ο οποίος εξέτιε ποινή για ληστεία και ανθρωποκτονία.

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή συνεχίζεται για τον εντοπισμό και σύλληψη και του τρίτου Αλβανού δραπέτη Ρεΐς Χατζίραϊ, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή.

Στη διάρκεια της χθεσινής συμπλοκής τραυματίστηκε και συνελήφθη ο 31χρονος Αλβανός δραπέτης, Γκεζίμ Τόμα, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για τον φόνο ενός 25χρονου.

Σημειώνεται ότι οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί απέδρασαν την περασμένη Κυριακή από τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα, κοντά στην Κορυτσά, μαζί με άλλους τέσσερις βαρυποινίτες, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αλβανικές αρχές.