X

«Έπιασε το δόλωμα» και συνέλαβαν επίδοξο βιαστή

Τις τελευταίες ημέρες, οι αστυνομικοί στον Πειραιά είχαν δεχτεί καταγγελίες από νεαρές κοπέλες, που είχαν «γίνει στόχος, επίδοξου βιαστή».

Ant1news



Του Γιάννη Αρβανίτη

Τα περιστατικά αυτά είχαν σημειωθεί, κοντά στο πανεπιστήμιο. Αρχικά ο νεαρός επίδοξος βιαστής, επιτέθηκε σε 34χρονη, την οποία άρπαξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να την σύρει ανάμεσα σε κάποιες πρασιές. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κι αυτό ήταν κάτι που την έσωσε αφού ο νεαρός την εγκατέλειψε στο σημείο. Το επόμενο παρ’ ολίγον θύμα του, ήταν μια 27χρονη φοιτήτρια. Με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προσπαθήσε να την βιάσει. Οι φωνές της όμως, τον ανάγκασαν να τραπεί και πάλι σε φυγή.

Τα δυο θύματα κατήγγειλαν τα όσα έγιναν στην Ασφάλεια του Πειραιά κι από τους αστυνομικούς στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ατόμου αυτού. Σε δύο εμφανίσιμες αστυνομικίνες, ανατέθηκε ο ρόλος του δολώματος. Άρχισαν να «βολτάρουν» πέριξ του πανεπιστήμιου και λίγες ημέρες μετά, ο «τύπος» ξαναχτύπησε.

Μόνο που ο στόχος του ήταν η μια από τις αστυνομικίνες, την οποία μάλιστα απείλησε με στιλέτο… Αυτό ήταν αρκετό για να του επιτεθούν οι άνδρες συνάδελφοι της, οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν  χειροπέδες, βάζοντας τέλος σε μια δράση που θα μπορούσε να έχει δυσάρεστες εξελίξεις… Επρόκειτο για έναν 23χρονο, οδηγό φορτηγού, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.