X

Πυροβολισμοί στο Νέο Φάληρο

Πυροβολισμοί "έπεσαν" το μεσημέρι στο Νέο Φάληρο, στη διάρκεια καταδίωξης "'ύποπτου" αυτοκινήτου από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Ant1news


Του Μανώλη Ασαριώτη

Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ δέχθηκαν κλήση για διάρρηξη στην οδό Δεληγιώργη, κοντά στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Προσεγγίζοντας στο σημείο είδαν ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα και ξεκίνησαν την καταδίωξη.

Στη διασταύρωση των οδών Πίνδου και Δαβάκη κατάφεραν να εγκλωβίσουν το όχημα και να υποχρεώσουν τον οδηγό του να σταματήσει. Οι μοτοσικλετιστές κατέβηκαν και, την ώρα που προσέγγιζαν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του έκανε όπισθεν, χτύπησε μία από τις μηχανές της αστυνομίας και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί έριξαν προειδοποιητική βολή και σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχθηκαν πυρά από τους τουλάχιστον τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι για το όχημα δεν έχει δηλωθεί η κλοπή του και φέρεται να ανήκει σε κάτοικο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο, λίγα τετράγωνα μακριά από το σημείο που είχε σημειωθεί το περιστατικό, και σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν στο εσωτερικό του κηλίδες αίματος, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν είναι σημερινές. Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για ενδελεχή έλεγχο.