X

Αυξάνονται τα κρούσματα ληστειών με «όπλο» χυμό

Συνεχίζουν τη δράση τους οι ληστές που χρησιμοποιούν χυμό για να υπνωτίζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους.

Ant1news

Διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματική δράση των ληστών που χρησιμοποιούν αναισθητικό μέσα σε χυμό για να ακινητοποιήσουν τα θύματά τους.

Το τελευταίο κρούσμα καταγγέλθηκε στην Κατερίνη από μία 76χρονη, σύμφωνα με την οποία, άγνωστη γυναίκα εμφανίστηκε στο διαμέρισμά της χθες το μεσημέρι και την προέτρεψε να καταναλώσει χυμό που  υποτίθεται ότι προωθούσε.

Η 76χρονη, αφού ήπιε τον χυμό, έχασε τις αισθήσεις της και όταν –ώρες αργότερα-συνήλθε διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί από το σπίτι της κοσμήματα.

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες εξιχνιάστηκαν παρόμοιες περιπτώσεις στο Βόλο. Ως δράστριες ταυτοποιήθηκαν τρεις γυναίκες Ρομά, οι οποίες αναζητούνται.

Εξιχνιάστηκε παρόμοια υπόθεση στην Πρέβεζα

Περίπτωση κλοπής από σπίτι 63χρονης εξιχνιάστηκε από την αστυνομία στην Πρέβεζα και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 41 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τρεις περιπτώσεις ληστειών με τη χρήση υπνωτικών φαρμάκων σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή του Βόλου

Οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο σπίτι της 63χρονης επιχείρησαν να της προσφέρουν χυμό, που περιείχε αναισθητική ουσία, ώστε να εξουδετερώσουν την αντίληψή της και να δράσουν ανενόχλητες και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ και χρυσά κοσμήματα.