X

Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πολιτικό γραφείο του  υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Ant1news



Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια μπροστά στην είσοδο του γραφείου του κ. Μιχελάκη, στον τέταρτο όροφο, επί της οδού Αμερικής 10, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές υλικές ζημιές.

«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής και φόβου. Δεν θα το κατορθώσουν. Αυτή η χώρα έχει θεσμούς. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μετά την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο.

Ο κ. Μιχελάκης ανέβασε και φωτογραφία από την κατεστραμμένη είσοδο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Καταδίκασαν την επίθεση  ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

"Η  εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας", αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.  Ενέργειες που επιχειρούν να διαταράξουν τη δημοκρατική ομαλότητα και να δυναμιτίσουν τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα θα πέσουν στο κενό».