X

Επικήρυξη-μαμούθ Χριστόδουλο Ξηρό, Μαζιώτη και Ρούπα

Προκήρυξη χρηματικής αμοιβής 4 εκατομμυρίων ευρώ για τη σύλληψη των καταζητούμενων τρομοκρατών από την ΕΛΑΣ.

Ant1news

Επικήρυξη-μαμούθ ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ από την ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη των καταζητούμενων τρομοκρατών Χριστόδουλου Ξηρού, Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα, καθώς και των δραστών που συμμετείχαν σε δύο ανθρωποκτονίες και έναν σοβαρό τραυματισμό την 01.11.2013 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των καταζητούμενων. 

Η αμοιβή καθορίζεται στο ποσό του ευρώ, για καθεμία από τις περιπτώσεις, ενώ σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των Χριστόδουλου Ξηρού, Νικόλαου Μαζιώτη και Παναγιώτας Ρούπα εκκρεμεί η εκτέλεση ποινών κάθειρξης για τρομοκρατικές πράξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τους καταζητούμενους καλείται να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) mailto:ctu@hellenicpolice.grτης Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.