X

Έκρηξη στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ant1news

Εκτηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Πειραιά, Φαήλου Κρανιδιώτη.

Από την έκρηξη, που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 01.00 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου, που βρίσκεται στην οδό Σκούφου 12, στην περιοχή της Πλάκας, στην Αθήνα.

Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την επίθεση στο γραφείο του έκανε λόγο για "ηθική και πολιτική ευθύνη αυτών που με ενοχοποιούν τόσο καιρό".

"Καταδικάζουμε δριμύτατα την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη. Το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων πρέπει να υψώσουμε φραγμό στους θιασώτες της βίας και της τρομοκρατίας", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Την επίθεση καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν».

«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος μέσω τυφλών επιθέσεων. Στόχος τους αυτή την φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Θα αποτύχουν!», σχολίασε μέσω twitter ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

«Ειναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη. Τέτοιες ενέργειες, τρέφουν φανερά τον ακροδεξιό φανατισμό», σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.