X

«Μπούκαραν» με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο για ληστεία

Οι δράστες έκοψαν τα κάγκελα του πεζοδρομίου, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και, με ένα αυτοκίνητο, έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου.

Ant1news

Σε «πολιορκητικό κριό» μετέτρεψαν ληστές τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να σπάσουν την τζαμαρία εμπορικού κέντρου, στο Μαρούσι, και να ξαφρίσουν το κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο. 

Οι άγνωστοι δράστες, στις πέντε το πρωί έκοψαν τα κάγκελα του πεζοδρομίου, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και, με ένα Audi, έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου. Ανενόχλητοι πια, έφθασαν μέχρι τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου, που στεγάζεται σε ένα κιόσκι στο ισόγειο, δίπλα στις κυλιόμενες σκάλες, και άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο βρήκαν εκεί. 

Εκείνη την ώρα, στο εμπορικό κέντρο υπήρχε μόνο ένας υπάλληλος της εταιρείας φύλαξης, ο οποίος ήταν σε ειδικό χώρο και παρακολουθούσε τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Μόλις είδε τους διαρρήκτες να εισβάλουν, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αλλά μέχρι να φθάσουν τα πρώτα περιπολικά και οι πρώτες μοτοσικλέτες, οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έφυγαν πεζή, κάτι που κάνει τα στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας να πιστεύουν ότι σε κοντινή απόσταση τους περίμενε συνεργός τους για να τους παραλάβει. 

Μπορεί το κοσμηματοπωλείο να μην διαθέτει κάμερες ασφαλείας, αλλά υπάρχουν πολλές στο εμπορικό κέντρο και τα γύρω κτίρια, το υλικό των οποίων συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί, προκειμένου να βρουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.