X

Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία

Θύμα μαφιόζικης ληστείας έπεσε, μέσα στο σπίτι του, τα ξημερώματα της Κυριακής ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας, στην Κηφισιά.

Ant1news


Του Αντώνη Μανιώτη

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 63χρονος επιχειρηματίας, οι ληστές ήταν τέσσερις νεαροί που φορούσαν γάντια και είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με μαντήλια και κουκούλες φούτερ.

Οι κακοποιοί μπήκαν στη μεζονέτα του επιχειρηματία παραβιάζοντας ένα παράθυρο του ισογείου και έστησαν καρτέρι στα σκοτεινά.

Στις 3 και 25, ο 63χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και μόλις ξεκλείδωσε την εξώπορτα και μπήκε μέσα, οι ληστές τον χτύπησαν και τον απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι ότι θα τον σκοτώσουν μιλώντας σπαστά Ελληνικά, για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου που είναι εγκατεστημένο στο γραφείο του.

Φοβούμενος για τη ζωή του ο επιχειρηματίας τους έδωσε τον συνδυασμό. Οι δράστες άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 2 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Φεύγοντας άρπαξαν από το καθιστικό και μία μεγάλη τηλεόραση, τη φόρτωσαν στη Mercedes του θύματος και βγήκαν από το γκαράζ της μεζονέτας.

Τριακόσια μέτρα μακρύτερα, στην Κάτω Κηφισιά, οι 4 ληστές εγκατέλειψαν τη λιμουζίνα και εξαφανίστηκαν με άλλο αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν ίχνη από γενετικό υλικό στους χώρους του σπιτιού όπου κινήθηκαν οι δράστες της μαφιόζικης ληστείας.