X

Ενέδρα θανάτου σε επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Ληστεία μετα φόνου σημειώθηκε το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα έναν 63χρονο επιχειρηματία.

Ant1news

Ενέδρα θανάτου έστησαν δυο άτομα σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν έξω από το σπίτι και την ώρα που ο 63χρονος έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.  

Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο. 

Το μεσημέρι οι αρχές εντόπισαν τον έναν από τους δύο δράστες, κρυμμένο σε θαμνώδη περιοχή. Προκειται για έναν  43χρονο ομογενή από τη Ρωσία και  πάνω του βρήκαν χρηματικό ποσό από τη ληστεία

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη της ληστείας μετά φόνου, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.