X

DNA του Χριστόδουλου Ξηρού στο τρομο-πακέτο στο ΑΤ Ιτέας

Από τη 17 Νοέμβρη στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς φαίνεται ότι προσχώρησε ο Χριστόδουλος Ξηρός, καθώς δείγμα γενετικού υλικού του βρέθηκε στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που εστάλη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας, ενέργεια την οποία ανέλαβαν με προκήρυξή τους οι «Πυρήνες».

Ant1news

 

 

Του Μανώλη Ασαριώτη

Πηγές από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο τις εκτιμήσεις τους ότι ο «πυρήνας φυλακής» της Συνωμοσίας βοήθησε τον «Μανώλη» της 17Ν να βρει τους συνδετικούς κρίκους με τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης, τα οποία του παρέχουν δίκτυο προστασίας και απόκρυψης από την ημέρα, που εξαφανίστηκε από τις διωκτικές αρχές.

 

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός, που τοποθετήθηκε μέσα σε βιβλίο με τίτλο «Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ», του οποίου οι σελίδες ήταν κομμένες, ήταν ιδιαίτερα ισχυρός και αποδεικνύει τις δολοφονικές προθέσεις των τρομοκρατών. Εκτός από το μισό κιλό εκρηκτικής ύλης, περιείχε βίδες και καρφιά, με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά.