X

Εξαπατούσαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά αλλοδαπές γυναίκες

Τρεις άνδρες που εκμεταλλευόνταν σεξουαλικά γυναίκες, εξωθώντας τες στην πορνεία, συνελήφθησαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ant1news

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και ακόμα τρεις αναζητούνται για συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε και εκμεταλλευόταν σεξουαλικά αλλοδαπές γυναίκες.

Η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν ένα από τα θύματα της οργάνωσης, μία 25χρονη έκανε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.

Μετά από έρευνες εξακριβώθηκε ότι οι δράστες εξαπατούσαν τις γυναίκες, τους αποσπούσαν τα διαβατήρια και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στην Ελλάδα, τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, παρακρατώντας το μέρος των εισπράξεών τους.

Οι τρεις συλληφθέντες, Σύροι στην υπηκοότητα(ηλικίας 23,30 και 37 χρονών) οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της σωματεμπορίας και της αρπαγής. Ενώ οι τρεις συνεργοί τους, ρωσικής υπηκοότητας αναζητούνται.

Στην νεαρή που έκανε την καταγγελία, παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ η ίδια έχει αιτηθεί τον επαναπατρισμό της.