X

Ληστεία στο μουσείο όπλων του Πάλλη

Ληστεία μυστήριο έγινε χθες το βράδυ στο μουσείο όπλων του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση της FB Bank, αλλά και στο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.

Ant1news

Τρεις άνδρες εισέβαλαν χθες το βράδυ στο μουσείο όπλων του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη, στο Κορωπί, και ακινητοποιώντας τον φύλακά του, διέρρηξαν δύο κοντέινερ, αρπάζοντας το περιεχόμενό τους.

Οι δράστες εισέβαλλαν στο χώρο και δένοντας τον φύλακα άρχισαν να ερευνούν το χώρο, όπου υπάρχουν 25 κοντέινερς.

Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί ποια ακριβώς αντικείμενα αφαίρεσαν από το χώρο, καθώς ο φύλακας δεν είδε, αλλά ούτε γνώριζε τι περιείχαν τα δύο κοντέινερ.

Ο ίδιος έμεινε δεμένος μέχρι το πρωί, οπότε και κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον φύλακα, οι δράστες δεν ήταν Έλληνες. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πρόκειται για απλή ληστεία, χωρίς να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Πρόκειται για το χώρο τον οποίο είχε ελέγξει εξονυχιστικά η Αντιτρομοκρατική, στα πλαίσια των ερευνών για την εμπλοκή του εφοπλιστή με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Είχαν τότε κατασχεθεί δεκάδες όπλα μουσειακού χαρακτήρα, ενώ είχαν εντοπιστεί και κρύπτες με όπλα σε βίλα του Α.Πάλλη.

Ο ίδιος είχε αρχικά διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο αρκετές μέρες αργότερα είχε παραδοθεί στις αρχές, για να απαλλαγεί από την υπόθεση όπλων και στη συνέχεια να προφυλακιστεί για αυτήν της FB Bank.